Forma per aplikom onlineMiresevini ne formen per aplikimin online ne trajnimet e kompanise tone

Permes kesaj forme te aplikimit ju keni mundesi te regjistroheni online duke plotesuar fushat e nevojshme. Pasi te keni perfunduar kete aplikim ne kemi ne dispozicion te dhenat e juaja permes te cilave ju kontaktojme per detajet te metutjeshme. Nese keni ndonje pyetje na kontaktoni.

Te dhenat personale

Emri dhe mbiemri:*
Trajnimet*
Institucioni/Kompania:*
Telefoni:*
E-mail:*
Top Panel

Trajnimet aktuale

 

Shkarko ftesat për trajnime

 

Trajnime

Konsulencë

Hulumtime

Zhvillim

Ne e dijmë se qka ju bënë juve të suksesshëm!

Trajnimet aktuale

PËRGATITJA ME SHKRIM E PROVIMIT TË JURISPRUDENCËS

Nga data  06 - 21 qershor 2016, në Prishtinë- Kosovë

Shkarko ftesen duke klikuar ketu

PROKURIMI ELEKTRONIK, NDRYSHIMET NË PROKURIMIN PUBLIK

Nga data  27 - 30 Maj 2016, në Durrës- Shqiperi

Shkarko ftesen duke klikuar ketu

METODOLOGJIA E KOSTIMIT TË INICIATIVAVE TË REJA, PLANIFIKIMI DHE EKZEKUTIMI I BUXHETIT DHE TJETËRSIMI I PASURISË JO FINANCIARE

Nga data  27 - 30 Maj 2016, në Durrës- Shqiperi

Shkarko ftesen duke klikuar ketu

SISTEMI I MENAXHIMIT TË DOKUMENTEVE ADMINISTRATIVE, FINANCIARE DHE TË PROKURIMIT GJATË SHPENZIMIT TË BUXHETIT NË INSTITUCIONE, KLASIFIKIMI I TYRE DHE QASJA NË KËTO DOKUMENTE

Nga data  27 - 30 Maj 2016, në Durrës- Shqiperi

Shkarko ftesen duke klikuar ketu

Kush jemi ne?

Financial Law Smart Agency (FLSA) është kompani vendore e themeluar në vitin 2007 si Ortakëri e Përgjithshme, që nga viti 2011 vepron si Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar. FLSA është një nga kompanitë më të suksesshme të konsulencës në Republikën e Kosovës, duke realizuar një numër të lartë të projekteve me partnerë vendor dhe ndërkombëtarë. Me shumë....

Pse ne?

Sepse ne jemi të angazhuar për të përmbushur nevojat e klientëve tanë! Suksesi i FLSA -së është dëshmuar me punën e saj. Që nga fillimi puna e FLSA -së u pasua me një përfshirje natyrore në treg dhe tani ajo ka krijuar partneritet tradicional dhe bashkëpunim me klientët e saj, kjo është një nga karakteristikat kryesore të punës sonë. Me shumë....

Facebook